За нея

За нея

Цена: 39.90 лв
Доставка
До 3 работни дни
Наличност
Да
Вземи за подарък
Изненадай приятел

Кибрит е едно свежо, тонизиращо и носещо наслада решение за подарък. Всички клечки в Кибрит са внимателно подбрани и гарантирано остават трайна следа у получателя - широка усмивка и мъничко любов в сърцето!

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да въведеш името на късметлията, а ние ще се погрижим за персоналното обръщение в кутията.


Какво има в кутията?

Подари грижа и щастие в кутийка, защото си струва да припомняме на хората, които обичаме, че държим на тях по-често.

В Кибрит за Нея ще откриеш:

  • Крем за тяло с aвокадо “Mon Cherry”, Casyopea,250 мл.

  • Свещ Ароматерапи “Mon Cherry”, Casyopea, 1бр.

  • Маска за коса с арганово масло, Dr. Derehsan, 200 мл

  • Шоколад "Chanson", Гайо, 90 г

  • Кокосов Чипс Солен Карамел, Bett’r, 1бр.

  • Какаов чай, Гайо, 50 г
 
Кибрит За нея

Крем за тяло с aвокадо “Mon Cherry”

Лек, благоуханен и изключително подхранващ, кремът за тяло на Casyopeа с масло от авокадо е истински еликсир за кожата, който действа като бариера срещу дехидратрацията и стареенето на клетките.

Свещ Ароматерапи “Mon Cherry”

Свещта на Casyopea е с богато съдържание на кокосово масло, а парфюмната композиция в нея се разгръща в чувствен, завладяващ и нежен аромат. Подпомага релаксацията на тялото и душата и потапя в блаженство.


Маска за коса с арганово масло

Богата на арганово масло, маската на Dr. Derehsan спомага за бързото възстановяване и хидратация на косата, а нейният блясък е главното доказателство, за качествена грижа.

Bett’r Кокосов Чипс Солен Карамел

Гайо "Chanson"

Гайо Chanson e занаятчийски млечен шоколад с карамел и бадеми. Доминиращите вкусови нотки на печени ядки, карамел и ванилия носят разтапящо удоволствие, наслада и неповторима сладост, особено когато са споделени с любим човек.


Гайо чай

Тонизираща напитка от какао, канела и джинджифил, подходяща както за топъл, така и за студен чай. Ароматно и плътно какаово удоволствие за сетивата и небцето.

Гайо чай

Bett’r Кокосов Чипс Солен Карамел

Това хрупкаво и вкусно изкушение е едно нетрадиционно предложение за здравословна лека закуска. Bett’r Кокосов Чипс е наслада за небцето, без добавени мазнини и богат на фибри.