Декември

Декември

Цена: 37.90 лв
Доставка
До 3 работни дни
Наличност
Не
Вземи за подарък
Изненадай приятел

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да въведеш името на късметлията, а ние ще се погрижим за персоналното обръщение в кутията.

Изчерпано количество

ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ🎄 Нещотърсачите са на мисия да те потопят в магичното усещане, което вече започва да витае във въздуха. Сигурни сме, че това, което сме подготвили, ще изпълни сърцата с топлина и уют. 🌟

🕵🏻‍♀️ А какво ли се крие в месечната кутийка за декември?

🤩 Изненада от skinChemists, с която да озариш погледа си и да се почувстваш още по-сияйна през празничния месец
👩‍🦰 Луксозна грижа от Milanesi Skincare, с която да се радваш на блестяща и красива коса през студените месеци
🌬️ Универсален продукт за лице и тяло за допълнителна хидратация и с изкушаващ аромат
🍪 И още пълноценна грижа, обгърната в  коледни аромати, които ще те сгреят през зимните дни и ще създадат настроение

💝 С вълнение ти съобщаваме, че от всяка кутийка Кибрит, закупена в периода от 21 ноември до 21 декември ще дарим по 1 лев, за да подпомогнем добрите каузи на “Аз Вярвам и Помагам” и тяхната мисия за закупуване на специализирана детска медицинска апаратура.
🤗 Нашата цел е винаги да носим щастие, а сега имаме възможност да сме част и от тази страхотна инициатива. Не можем да се сетим за по-добра комбинация от това да избереш специален подарък за любим човек, а същевременно с това да помогнеш на друг.

🎅 Не чакай последния момент, а поръчай своя завършен коледен подарък с 6️⃣ продукта на обща стойност над 380 лева сега и ние ще ти го доставим между 6 и 10 декември.