Кибрит За Него

Кибрит За Него

Цена: 37.90 лв
Доставка
От 24 февруари
Наличност
Да
Вземи за подарък
Изненадай приятел

Подари грижа, нежност и щастие с Кибрит "8 март"... 💌
На следващата стъпка ще имаш възможност да добавиш стилна картичка с индивидуално послание.
Можеш да платиш при получаване, а също така и предварително чрез системата на ePay/EasyPay или с карта. Така можем да доставим кутийката директно до любимия човек за когото е предназначена.


 КАКВО ИМА В КУТИЯ "КИБРИТ ЗА НЕГО"?

Душ гел Woo... Im a man, Wooden Spoon

Душ Гел "Wooo ... I'm a man", Wooden Spoon, 200мл.

Душ гел, специално създаден за мъже, носещ “гръмкото” име - Woo… I’m a man! За да не се бърка никога повече кой е неговият душ-гел в банята. ;) Комбинация, базирана на растителни съставки, и завладяващ аромат на етерични масла.

Гел за бръснене Българска роза

Охлаждащ гел за бръснене, Bulgarian Rose for Men, 200мл.

Гелът за бръснене от серията Bulgarian Rose for Men успокоява и тонизира кожата на лицето при бръснене. Добавените розово масло и розова вода оставят свеж и приятен аромат след употреба. За гладко лице без раздразнения. 

Сапун за ръце

Необикновен сапун, U.P.G, 1бр.

На всеки мъж понякога му е скучно в банята...  Нека разведрим къпането с малкия необикновен сапун в кутийката. Всеки от тях е посветен на съвременна или не толкова съвременна личност-икона. :)

Ментови бонбонки U.P.G, 40гр.

Бонбонки Superstrong Manly, U.P.G, 1бр.

Така! Нека да се разберем: Бонбонките За мъжаги, не са за всеки. Те са за истински мъже и трябват специални способности за да се борави с тях. Да! Естествено че са малки. Но точно тук размерът няма значение. ;)

Шоколад

Шоколад "Гайо", 1бр. 

Страхотен шоколад, идващ от България. Брандът е създаден през 2011г в Пловдив с желание за непрестанно търсене и откриване на нови преживявания и емоции по време на приготвяне на храната и нейното споделяне. Гарантирано облизване на пръстите след употреба! ;) 

Изненда :)

Кибрит Изненада, ???

И защото какво ще е Коледа без изненади, ние от Кибрит сме се погрижили и за това. :) Последната клечка в подаръчната кутийка ще оставим в тайна.  Гарантираме ти, че тя ще донесе много позитивни коледни емоции!