Подаръчни кутии

Чудиш се как да изненадаш любим човек? Или искаш да си подариш малко време за себе си? Разгледай нашите подаръчни издания и дари щастие в кутийка на любим човек. Можеш да добавиш персонализирана картичка с твое послание, а ние ще се погрижим кибритчето да пристигне в срок до 2 работни дни!

Кибрит x C.L.L.C

🌷 Нашата специална подаръчна кутия е вдъхновена от магията на женската енергия и създадена с козметиката на C.L.L.C by G.N.
🍃 Ще имаш възможност да се насладиш на луксозна дерматологична линия с натурални масла и мощни активни съставки.
💝 Селекцията от 6️⃣ продукта на обща стойност 338 лева е съобразена с нуждите на всяка кожа и ще ти помогне да постигнеш хармонична и изящна грижа.
🦢 Тази кутийка разкрива красивия контраст между по-смелия флорален дизайн и чистотата, която излъчват самите продукти. Контраст, който откриваме във всяка една от нас, и който ни прави толкова цветни и различни.
🌺 Надяваме се, че в това издание ще откриеш прекрасна изненада за себе си или ще се вдъхновиш да направиш подарък на любим човек!

Вземи кутия

Кибрит x Avant

🕊️ Avant Skincare е бранд, който те потапя в палитра от усещания, защото комбинира ефективна и луксозна козметика, текстури, които се топят върху кожата и цялостно те пренася в един по-романтичен свят.
📯 Представяме ти нашето трето лимитирано издание с 4 продукта за лице на обща стойност 742 лева, с които можеш да постигнеш абсолютно завършена грижа за кожата!
🧘‍♀️ Открий своя релаксиращ ритуал за красота в тази специална кутийка...

Вземи кутия

Beauty Rituals

🌺 Beauty Rituals e вдъхновение от теб за теб, поднесено в най-нежния месец от годината.
💟 В тази кутийка сме събрали есенцията на всичко красиво и женствено, a в нея те очакват общо 6️⃣ вълнуващи изненади на обща стойност над 400 лева! 🤩
💖 Това специално издание ще те зареди с вдъхновение, ще обнови кожата ти и ще подхрани цветовете в ежедневието ти.

Вземи кутия

Кибрит x Jorgobé

🌿 Представяме ти Кибрит x Jorgobé - кутия, която носи сила, идваща от природата, пречупена през ефективната козметична грижа.
🤗 Вълнуваме се да те с срещнем с 5️⃣ специални продукта на обща стойност над 200 лева, които лесно ще превърнеш в любима грижа за здрава и красива кожа. .. 🦢
🤲 Заедно с Jorgobé избрахме всички стъпки, от които кожата ти се нуждае, за да бъде балансирана и красива...

Вземи кутия

Кибрит Август 2022

🤗 Кутийката за август се превърна в сбъдната мечта!
🌸 Поръчай последни бройки от това кибритче на промоционална цена от 31.90!
💝 В кутийката те очакват 6️⃣ продукта на стойност над 400 лева, с които създадохме кутийка с настроение.

Вземи кутия

Кибрит Baby

👼 Най-нежната бебешка кутия отново налична, а в нея те очаква любимата козметика на Wooden Spoon и нови бебeшки изненади.
🤗 Вълнуваме се, че можем да споделим с теб най-чистите бебешки продукти и да те запознаем с прекрасни брандове!
🥳 Зарадвай себе си или грижовна мама с нашето лимитирано бебешко издание!

Вземи кутия