Подаръчни кутии

Чудиш се как да изненадаш любим човек? Или искаш да си подариш малко време за себе си? Разгледай нашите подаръчни издания и дари щастие в кутийка на любим човек. Можеш да добавиш персонализирана картичка с твое послание, а ние ще се погрижим кибритчето да пристигне в срок до 2 работни дни!

Кибрит x Avant

🕊️ Avant Skincare е бранд, който те потапя в палитра от усещания, защото комбинира ефективна и луксозна козметика, текстури, които се топят върху кожата и цялостно те пренася в един по-романтичен свят.
📯 Представяме ти нашето трето лимитирано издание с 4 продукта за лице на обща стойност 742 лева, с които можеш да постигнеш абсолютно завършена грижа за кожата!
🧘‍♀️ Открий своя релаксиращ ритуал за красота в тази специална кутийка...

Вземи кутия

Кибрит x Orpheus

✨ Да пресъздадем в думи магията на това издание ще бъде невъзможно, защото знаем, че тя трябва да се изпита...
🌿 Обединени от силата на природните съставки, но същевременно носещи своята индивидуалност, нашата селекция от 4️⃣ продукта ще те накара да се влюбиш в тях отново и отново с всяко следващо използване.
💜 ORPHEUS и Кибрит те канят да се докоснеш се до ритуал, вдъхновен от трансформиращите сили на орфеевото цвете, който ще преобрази кожата ти и ще донесе наслада на сетивата ти.

Вземи кутия

Beauty Rituals

🌺 Beauty Rituals e вдъхновение от теб за теб, поднесено в най-нежния месец от годината.
💟 В тази кутийка сме събрали есенцията на всичко красиво и женствено, a в нея те очакват общо 6️⃣ вълнуващи изненади на обща стойност над 400 лева! 🤩
💖 Това специално издание ще те зареди с вдъхновение, ще обнови кожата ти и ще подхрани цветовете в ежедневието ти.

Вземи кутия

Кибрит Август 2022

🤗 Кутийката за август се превърна в сбъдната мечта!
🌸 Поръчай последни бройки от това кибритче на промоционална цена от 31.90!
💝 В кутийката те очакват 6️⃣ продукта на стойност над 400 лева, с които създадохме кутийка с настроение.

Вземи кутия

Кибрит Baby

👼 Най-нежната бебешка кутия отново налична, а в нея те очаква любимата козметика на Wooden Spoon и нови бебeшки изненади.
🤗 Вълнуваме се, че можем да споделим с теб най-чистите бебешки продукти и да те запознаем с прекрасни брандове!
🥳 Зарадвай себе си или грижовна мама с нашето лимитирано бебешко издание!

Вземи кутия

Summer Story by (без)Опасна Красота

💜 Напиши своята лятна история с Кибрит и най-новото ни издание - Summer Story, плод на нашето партньорство със създателката на (без)Опасна красота - Нели Георгиева. 🌴
💧 В нея ще откриеш 8️⃣ внимателно подбрани продукти от Нели, които отразяват летния дух и ни потапят в ароматите на любимия слънчев сезон и комбинират чисти и натурални съставки.
🧡 Влюбени сме в това изкушение в лилаво, което напомня на красив тропически залез и нямаме търпение да опиташ всяка една от изненадите в кутийката... 🧜‍♀️

Вземи кутия

Кибрит Christmas

🤩 Нашата магична коледна селекция събира в себе си силата на природата, българските традиции и иновативния подход в козметичната грижа.
🎄 В Кибрит Christmas ще откриеш 6+ изненади от най-луксозните български брандове на обща стойност над 500 лева, а нашият специален коледен подарък към теб е комплимент към ВСЯКА поръчана кутийка. .🎁
🤗 Подари си истински луксозно преживяване, което ще преобрази кожата ти или зарадвай любим човек за празника.