Подаръчни кутии

Чудиш се как да изненадаш любим човек? Разгледай нашите подаръчни издания и дари щастие в кутийка на любим човек.
Можеш да добавиш персонализирана картичка с твое послание, а ние ще се погрижим кибритчето да пристигне в най-кратък срок!

Sheet Mask Box

💆‍♀️ Създадохме кутийка, с която да се насладиш на усещането, релаксацията и лекотата, които изпитваме, когато отделим време да се погрижим за себе си!
✨ С тази колекция от 8️⃣ изцяло нови шийт маски имаш избор от специална грижа спрямо нуждите на кожата ти в дадения момент.
🥰 В изданието ще откриеш 4️⃣ маски от любимия ни японския производител Mitomo, както и 4️⃣ маски, произведени в Южна Корея от бранда Beauty Pro, с които да се потопиш в истинско СПА преживяване.

Вземи кутия

Beauty Rituals

🌺 Beauty Rituals e вдъхновение от теб за теб, поднесено в най-нежния месец от годината.
💟 В тази кутийка сме събрали есенцията на всичко красиво и женствено, a в нея те очакват общо 6️⃣ вълнуващи изненади на обща стойност над 400 лева! 🤩
💖 Това специално издание ще те зареди с вдъхновение, ще обнови кожата ти и ще подхрани цветовете в ежедневието ти.

Вземи кутия

Кибрит x Jorgobé

🌿 Представяме ти Кибрит x Jorgobé - кутия, която носи сила, идваща от природата, пречупена през ефективната козметична грижа.
🤗 Вълнуваме се да те с срещнем с 5️⃣ специални продукта на обща стойност над 200 лева, които лесно ще превърнеш в любима грижа за здрава и красива кожа. .. 🦢
🤲 Заедно с Jorgobé избрахме всички стъпки, от които кожата ти се нуждае, за да бъде балансирана и красива...

Вземи кутия

Coffee Moments

☕ Нашата нова кутия Coffee Moments в колаборация с Dabov Specialty Coffee ще пренесе сетивата ти на пътешествие, което ухае на любимата ти чаша кафе и ще ти разкаже повече за историята на истинското кафе преживяване. 💃
🧐 В нея те очакват 6️⃣ изненади, които се допълват, за да създадеш своето специално кафе преживяване. 🥰

Вземи кутия

За нея

✍🏻 В това издание се постарахме да съберем всички твои желания, като включихме 3️⃣ нови бранда и ще те изненадаме със 7️⃣ интересни продукта на обща стойност над 250 лева! 🤩

Вземи кутия

Кибрит Baby

👼 Най-нежната бебешка кутия отново налична, а в нея те очаква любимата козметика на Wooden Spoon и нови бебeшки изненади.
🤗 Вълнуваме се, че можем да споделим с теб най-чистите бебешки продукти и да те запознаем с прекрасни брандове!
🥳 Зарадвай себе си или грижовна мама с нашето лимитирано бебешко издание!

Вземи кутия

Кибрит x Dr. Derm

💝 Създадохме тази кутийка,защото искаме да ти представим страхотен български бранд, който успешно комбинира еко-сертифицирани съставки и иновация, за да ги претвори в козметика, която да използваш с удоволствие.
🤩 В това издание ще откриеш 5️⃣ продукта, които покриват всички нужди на твоята кожа.
🇧🇬 Dr.Derm използват най-новите методи в бюти индустрията, за да гарантират високоефективна грижа за красота!

Вземи кутия

Кибрит Май 2022

🤗 Кутийката за май се превърна в сбъдната пролетна мечта!
🌸 Поръчай последни бройки от майското кибритче, в което те очакват общо 6️⃣ продукта на стойност над 300 лева, с които създадохме свежа пролетна кутийка.

Вземи кутия