Подаръчни кутии

Чудиш се как да изненадаш любим човек? Или искаш да си подариш малко време за себе си? Разгледай нашите подаръчни издания и дари щастие в кутийка на любим човек. Можеш да добавиш персонализирана картичка с твое послание, а ние ще се погрижим кибритчето да пристигне в срок до 2 работни дни!

Кибрит x Avant

🎉 Новото ни лимитирано издание с Avant Skincare включва 4️⃣ продукта за пълна рутина, с които ще се почувстваш обгрижена и сияйна.
🆕 За първи път и само в кутия на Кибрит ще можеш да опиташ нови продукти от марката 👉 Укрепващ серум за мигли и вежди, както и Околоочен серум с Micro-Algae .
🦢 Цялата селекция ще ти дари необходимата хидратация, възстановяване и ценни съставки, от които кожата ти се нуждае.
💖 Подари си луксозен ритуал за красота или изненадай любим човек…

Вземи кутия

Кибрит x Charly Wilde

📚 Магията на книгите ни завладява в новата кутийка, която посветихме на двете ни любими неща - вълнуващите истории и грижата за красотата.
🧚 Изданието Magic Fairytale е в партньорство с Charly Wilde, а в него ще откриеш общо 6️⃣ изненади, сред които завладяващия роман „Всички ние сме мечти“ от Симона Стоева.
🙋‍♀️ Нещотърсачите от Кибрит добавиха и няколко прекрасни козметични съкровища + lifestyle аксесоар, който да бъде с теб във всички приключения!
✍️ Издаваме ти, че кутийката е в лимитирани бройки, а първите 100 поръчали ще получат своята книга с ръчно написано послание от авторката…

Вземи кутия

Chill Out Box

🌿 Chill Out Box комбинира най-доброто, което природата ни поднася, за да се погрижиш за себе си отвътре навън. 🧘‍♀️
🪷 В кутийката ще откриеш 4️⃣ съкровища, които ще трансформират кожата ти и успокоят ума ти. Всеки един бранд споделя философията за алтернативни и натурални продукти, които насърчават здравето на тялото и ума. Само в това издание можеш да опиташ брандове като Balli Go, BulCanna и HAZEY със 70% намаление от стандартната им цена.
💜 Спокойствието е нещо, което всички търсим, ето защо те каним те да се присъединиш към нашето място за релаксация, където удоволствието от живота е ежедневие и избор... ☁️

Вземи кутия

Кибрит Baby

👼 Най-нежната бебешка кутия отново налична, а в нея те очаква любимата козметика на Wooden Spoon и нови бебeшки изненади.
🤗 Вълнуваме се, че можем да споделим с теб най-чистите бебешки продукти и да те запознаем с прекрасни брандове!
🥳 Зарадвай себе си или грижовна мама с нашето лимитирано бебешко издание!

Вземи кутия