Какво е Кибрит?

Кибрит е тематична месечна кутия, която можеш да поръчаш еднократно или чрез абонамент. Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 80 лева в зависимост от месечната тема. В Кибрит можеш да намериш козметични продукти от натурални съставки, артикули за дома, здравословни хранителни продукти, аксесоари и ръчно изработени изделия. За да запалим огънчето на очакването в теб, ще ти споделяме винаги предварително темата на броя, но не и продуктите - те ща са изненада за теб, грижливо опакована и поднесена! А ако решиш да подариш Кибрит, ние ще се погрижим подаръкът ти да е очарователен и персонализиран. Подари щастие в кутийка. Хубаво е!

Малко повече за доставката

Доставката на месечното издание на Кибрит се извършва между 10ти и 14ти всеки месец чрез куриерски фирми Speedy и Еконт (до офис) или Transpress (до адрес).

Доставката на специалните подаръчни издания може да се различава от горепосочените дати и ще бъде спомената за всяка конкретна подаръчна кутия.

Плащането на кутията + доставката се извършва с наложен платеж при получаване на пратката.

Цената на абонамент се заплаща чрез наложен платеж при получаване на първата кутия. При всяка доставка през периода на абонамента клиентът заплаща такса за доставка при получаването и.

Цената за доставка до офис на Спиди или Еконт е 4.19лв.
Цената за доставка до адрес с куриерска фирма Транспрес е 4.99 лв.