Какво е Кибрит?

Кибрит е тематична месечна кутия, която можеш да поръчаш еднократно или чрез абонамент. Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева в зависимост от месечната тема. В Кибрит можеш да намериш козметични продукти от натурални съставки, артикули за дома, аксесоари и ръчно изработени изделия. За да запалим огънчето на очакването в теб, ще ти споделяме винаги предварително темата на броя, но не и продуктите - те ща са изненада за теб, грижливо опакована и поднесена! А ако решиш да подариш Кибрит, ние ще се погрижим подаръкът ти да е очарователен и персонализиран. Подари щастие в кутийка. Хубаво е!

Малко повече за доставката

Доставката на месечното издание на Кибрит се извършва между 8ми и 11ти всеки месец чрез куриерски фирми Speedy и Еконт (до офис) или Спиди (до адрес).

Доставката на специалните подаръчни издания може да се различава от горепосочените дати и ще бъде спомената за всяка конкретна подаръчна кутия.

Плащането на кутията + доставката се извършва с наложен платеж при получаване на пратката, чрез дебитна/кредитна карта, през системата на ePay/EasyPay или банков превод.

Цената на абонамент се заплаща при получаване на първата кутия. При всяка доставка през периода на абонамента клиентът заплаща такса за доставка при получаването и.

Цената за доставка до офис на Спиди и офис на Еконт е 4.59лв.
Цената за доставка до адрес с куриерска фирма Спиди е 5.99 лв.