Лавандулово очарование и красота отвътре
13 Март

Лавандулово очарование и красота отвътре

Вдъхновението ни днес идва от природата, ухае на летни спомени и гали сетивата ни. Приказна картина като от френски роман се крие толкова близо в Долината на тракийските царе в Южна България - лавандуловите поля на AYAN. Да... и на нас ни се прииска да се пренесем там и ако може веднага! Но ще ни се наложи да изчакаме идването на горещите летни дни, когато ще можем да се потопим в лавандуловия аромат, а очите ни да опитат да обхванат цялата тази лилава магия...

През януари Кибрит избра да те зарадва с релаксиращ душ гел с лавандула от серията AYAN® LAVENDER и ни се иска да те запознаем по-отблизо с тази вдъхновяваща българска марка за висококачествена натурална козметика с естествени, безопасни и екологично чисти съставки.

Визията на бранда е изцяло насочена към насърчаване на правилния избор в грижата за тялото и косата. Компанията има за цел да вдъхнови промяна, с която да не правим компромис по отношение на безопасността на продуктите, които използваме. С по-добра осведоменост и съзнание за химически и синтетични съставки, да постигнем по-щастлив живот без заболявания и да разгърнем пълния си потенциал всеки ден с осъзната грижа за опазването на природата.

single-blog-img

Продуктите на AYAN избягват съставки, които могат да навредят на човека или природата. А ето тук можеш да откриеш и полезна информация, кои съставки да избягваш в продуктите си за ежедневна грижа.

Основна съставка във формулата на продуктите е лавандуловото масло със своите безброй полезни и любими свойства. Ето и кои са 3 от тях:

  • Пълноценен сън - само няколко капки от лавандуловия елексир върху възглавницата ще се погрижат сънят ти да е спокоен, а ти да си отпочинала и заредена на сутринта.
  • Лек при главоболие и помощник за добро настроение - вдишването на лавандуловия аромат действа успокояващо и облекчава напрежението. Бързо ще се превърне в любимото ти средство срещу главоболие и стресът от ежедневието
  • Грижа за косата и кожата - заради своето антибактериално, овлажняващо и възстановяващо действие, лавандулата е често срещана съставка в натуралните козметични продукти и има благоприятно действие за теб от глава до пети.

Но това, което ни хареса най-много е, че AYAN, също като нас, вярва в очарованието и красотата отвътре, както и че дълбокото чувство за вътрешен баланс и връзки с природата, семейството, приятелите и себе си носят истинския смисъл в живота!

Ако изборът ни ти е допаднал - осмели се да промениш ежедневния си ритуал за красота със съзнателен избор на продукти за грижа за цялото тяло и релаксирай ума и сетивата си :)