Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева в зависимост от месечната тема.

В Кибрит можеш да намериш козметични продукти от натурални съставки, артикули за дома, здравословни хранителни продукти, аксесоари и ръчно изработени изделия.

За да запалим огънчето на очакването в теб, ще ти споделяме винаги предварително темата на броя, но не и продуктите - те ща са изненада за теб, грижливо опакована и поднесена!

Размери 22х18х8 - специално опакована за теб!

Доставката на месечното издание на Кибрит се извършва между 8ми и 11ти всеки месец чрез куриерски фирми Speedy (до офис и до адрес) и Еконт (до офис).

Доставката на специалните подаръчни издания може да се различава от горепосочените дати и ще бъде спомената за всяка конкретна подаръчна кутия.

Можеш да заплатиш своето Кибритче при доставка чрез наложен платеж.

Също така, можеш да заплатиш и предварително чрез системата на ePay/EasyPay или чрез банкова карта.

Да, разбира се! В полето за допълнителни бележки към поръчката можеш да попълниш името на получателя, както и персонално послание, което да изпратим заедно с кутийката. :)

За твое удобство предлагаме разнообразни методи за плащане, като ePay/EasyPay, а също така и плащане чрез банкови карти. Така можеш да заплатиш кутийката предварително и да я изпратим директно до получателя!

Цената за доставка до офис на Speedy и Еконт е 4.59лв, а до точен адрес със Speedy - 5.99лв.

Това е начин да се абонираш за Кибрит и да получаваш кутийка всеки месец без да се налага да предплащаш.
За да се абонираш по този начин е нужно при финализиране на поръчката да избереш опцията "Искам да получавам Кибрит всеки месец".
Така ще получаваш кутийка всеки месец докато не решиш да паузираш абонамента си!

Да. Ако си избрала абонамент без предплащане, може да се свържеш с нас по всяко време, за да го прекратим.
Ако имаш предплатен абонамент - може да откриеш информация как да го анулираш в секция "Абонамент" в Общите условия за ползване или да ни пишеш :).