Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 60 лева в зависимост от месечната тема.

В Кибрит можеш да намериш козметични продукти от натурални съставки, артикули за дома, здравословни хранителни продукти, аксесоари и ръчно изработени изделия.

За да запалим огънчето на очакването в теб, ще ти споделяме винаги предварително темата на броя, но не и продуктите - те ща са изненада за теб, грижливо опакована и поднесена!

Размери 22х18х8 - специално опакована за теб!

Доставката на месечното издание на Кибрит се извършва между 18ти и 22ри всеки месец чрез куриерски фирми Speedy (до офис) и Transpress (до адрес).

Доставката на специалните подаръчни издания може да се различава от горепосочените дати и ще бъде спомената за всяка конкретна подаръчна кутия.

Можеш да заплатиш своето Кибритче при доставка чрез наложен платеж.

Също така, можеш да заплатиш и предварително чрез системата на ePay/EasyPay или чрез банкова карта.

Да, разбира се! В полето за допълннителни бележки към поръчката можеш да попълниш името на получателя, както и персонално послание, което да изпратим заедно с кутийката. :)

За твое удобство предлагаме разнообразни методи за плащане, като ePay/EasyPay, а също така и плащане чрез банкови карти. Така можеш да заплатиш кутийката предварително и да я изпратим директно до получателя!

Цената за доставка до офис на Speedy и Еконт е 4.19лв, а до точен адрес с Транспрес - 4.99лв.

Да, разбира се! :) При финализиране на поръчката трябва да избереш опцията "Искам да получавам Кибрит всеки месец".

Да. Ако си избрала абонамент без предплащане, може да се свържеш с нас по всяко време, за да го прекратим.
Ако имаш предплатен абонамент - може да откриеш информация как да го анулираш в секция "Абонамент" в Общите условия за ползване или да ни пишеш :).