Кибрит Baby

Кибрит Baby

ПРОМО Цена:54.90 46.90 лв.
Доставка
до 3 работни дни
Наличност
Да
Вземи за подарък
Изненадай приятел

👼 Най-нежната бебешка кутия отново налична, а в нея те очаква любимата козметика на Wooden Spoon и нови бебeшки изненади.
🤗 Вълнуваме се, че можем да споделим с теб най-чистите бебешки продукти и да те запознаем с прекрасни брандове!
🥳 Зарадвай себе си или грижовна мама с нашето лимитирано бебешко издание!

💝 С вълнение ти съобщаваме, че от всяка кутийка Кибрит, закупена в периода от 21 ноември до 21 декември ще дарим по 1 лев, за да подпомогнем добрите каузи на “Аз Вярвам и Помагам” и тяхната мисия за закупуване на специализирана детска медицинска апаратура.
🤗 Нашата цел е винаги да носим щастие, а сега имаме възможност да сме част и от тази страхотна инициатива. Не можем да се сетим за по-добра комбинация от това да избереш специален подарък за любим човек, а същевременно с това да помогнеш на друг.


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
 КАКВО ИМА В КУТИЯТА?

Слънцезащитен лосион Baby & Family 30SPF, Wooden Spoon, 50мл.

Ефикасна и природна слънцезащитна грижа съставена от органични масла и иновативен прозрачен цинк, който не оставя бели следи. Водоустойчив, лесен за нанасяне без химични филтри, консерванти, алергени и синтетика! След него кожата остава овлажнена и предпазена от изсушаване. Нежната и чиста формула го прави подходящ за цялото семейство. Победител в категория "Най-добра слънцезащита" от Mother and Baby Awards 2022.
Пазарна цена: 19.95лв.

Бебешко масло за тяло, Wodeen Spoon, 100мл.

Съдържа фини и подхранващи органични масла за успокояване и защита на деликатната бебешка кожа. Сертифициран и направен изцяло от висококачествени натурални съставки. Подходящо за ежедневна употреба. Победител в категория "Най-добро масло за тяло" от Mother and Baby Awards 2022.
Пазарна цена: 19.85лв.

Натурален бебешки шампоан, Wooden Spoon, 200мл.

Нежен и подхранващ бебешки шампоан за коса и тяло, обогатен с натурални и органични съставки. Съдържа в себе си лавандула и лайка, които ще се погрижат за деликатната бебешка кожа.
Пазарна цена: 12.95лв.

Бебешки крем за зоната на пелената, Wooden Spoon, 15мл.

Нежен бебешки крем за зоната на пелената, съставен от най-деликатните естествени масла в комбинация с не-нано цинков оксид и лайка. Създава защитна бариера, която предотвратява обриви и възпаления.  Победител в категория "Най-добър крем срещу подсичане" от Mother and Baby Awards 2022.
Пазарна цена: 5.95лв.

Бебешка играчка Зайко, PipiLota, 1бр. 

Един сладичък заек подава уши от магьосническата шапка, за да стане любим приятел за спане, гушкане и игра. Зайко е тук, за да участва във всяко ново приключение на твоя малчуган.
Пазарна цена: 17.00лв.

Картичка със семена за посяване, Blooming, 1бр.

В пликчето сме ти скрили специална картичка, с която решихме да внесем магията на природата в твоя дом.
Пазарна цена: Тайна :)