Brave New Box

Brave New Box

Цена:29.90 лв.
Доставка
До 3 работни дни
Наличност
Не
Вземи за подарък
Изненадай приятел

🌸 В това изключително женско и нежно издание ще откриеш 6️⃣продукта, които носят лекотата на божурения аромат и сладостта на кокосово-карамелено лято и още... 🥥🌴
🙋‍♀ Съдържанието на кутията е заслуга на Brave New Hair и няколко прекрасни дами - PolinaSofia, Ivana Alexandrova и Марчела от Fold Your Mind, които са вложили любов и щипка магия 💖, за да превърнат в реалност една идея... 🌟

Изчерпано количество.


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
КАКВО ИМА В КУТИЯ "BRAVE NEW BOX"?

Шампоан за честа употреба, Bloom by PolinaSofia, 250мл.

Нежен, безсулфатен шампоан за честа употреба с озаряващ завършек. Премахва нежно и ефикасно градското замърсяване, успокоява скалпа и поддържа жизнения вид на косата, без да я утежнява.
Пазарна цена: 19.90лв.

Озаряваща маска за коса, Bloom By PolinaSofia, 50мл.

Лимитирана серия озаряваща маска за коса, обогатена с арганово масло, кокосово масло и провитамин B5. Повишава здравината на косата и я прави мека и бляскава.
Пазарна цена: 10.00лв.

Оформящ термозащитен крем за коса, Bloom by PolinaSofia, 50мл.

Лимитирана серия оформящ термозащитен крем с UV-филтър. Той ще предпази косата ти от увреждане, като ѝ осигури UV и топлинна защита. Балансира влажността и улеснява разресването.
Пазарна цена: 10.00лв..

Summer Dream, By Ivana Alexandrova, 50мл.

Дълбоко хидратиращ и енергизиращ гел за коса и тяло с бляскави частици.Неговият аромат на кокос и карамел ще те накара да мечтаеш за слънчевите лъчи и бляскавите морски вълни.
Пазарна цена: 9.45лв.

Дълбокопочистваща маска за коса и кожа, Brave New Hair, 50мл.

Лимитирано издание черна маска за чувствителни и склонни към омазняване скалп, коса, лице и тяло. Абсорбира замърсяванията и почиства в дълбочина, като се бори с градското замърсяване.
Пазарна цена: 10.00лв.

Ръчно изработена мешка с авторски принт, Fold Your Mind, 1бр.

В кутийката те очаква и ръчно щампирана памучна мешка от Fold Your Mind. Изключително удобна за носене на всичко необходимо, за да се впуснеш в поредното лятно приключение.
Пазарна цена: 20.00лв.

Изненада, Brave New Hair, :)

В кутията те очакват и няколко допълнителни изненади от Brave New Hair, с които да изпробваш нещо ново в грижата за твоята коса и тяло и да се приготвиш за едно наистина незабравимо лято!
Пазарна цена: Тайна :)