Февруари
Темата този месец е...

Февруари

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да добавиш картичка с персонално послание, а ние ще се погрижим всичко да достигне красиво опаковано до късметлията.

Изчерпано количество. Може да разгледате нашите подаръчни издания - тук


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯКакво има в кутията?

💓 Втората ни месечна изненада за годината идва през романтичния февруари, който ще отпразнуваме с цели 🔟 козметични изненади на стойност 399 лева! 
🥰 Вълнуваме се и едновременно с това сме доволни, че успяхме да комбинираме разнообразни продукти за лице и коса, любими брандове, както и тренди съставки. 

💆🏼‍♀️ Очакват те продукти от два иновативни британски бранда: Symbiosis London и SkinSense. Няма да пропуснем да се погрижим за косата ти с комбинирана грижа, а към това ще прибавим и нашумялата съставка алое вера, която има страхотно мултифункционално действие. 
🥳 И това съвсем не е всичкo през този месец...

🤗 Дари любов на себе си или любим човек с прекрасна изненада от Кибрит! 💝


Как работи?
Всеки месец Кибрит те изненадва с нова интригуваща тема, която превръща "клечките" в преживяване - преживяването Кибрит.
Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева, като можеш да поръчаш еднократно или да се абонираш за по-дълъг период от време.
Избираме клечките
Избираме "Клечките"
Мобилизираме нещотърсачите и намираме точните продукти за теб, на вълнуваща тема
Поръчваш кибрит
Поръчваш "Кибрит"
Нямаш търпение и поръчваш Кибрит до 5ти всеки месец
Кибрит е при теб
"Кибрит" е при теб
Кибрит идва при теб между 6ти и 10ти и за теб остава само да драснеш клечката на щастието