Ноември
Темата този месец е...

Ноември

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да въведеш името на късметлията, а ние ще се погрижим за персоналното обръщение в кутията.

Изчерпано количество. Може да разгледате нашите подаръчни издания - тук


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯКакво има в кутията?

🍁 Ноември е заключен във времето между есенни картини и коледна еуфория! За твоята нова месечна кутия сме подбрали 6️⃣ съкровища, сред които любимата натурална грижа от датския бранд Jorgobé, както и още приказни изненади на обща стойност над 230 лева! 💖

🤫 Нещотърсачите са ти приготвили още един любим британски бранд 🇬🇧, съкровище за красива коса 👱‍♀️, което вече си срещала в предишно издание на Кибрит, и други вълнуващи изненади. 💓

🎗️ Друга важна мисия, която споделяме с теб този месец е, че заедно ще можем да подкрепим Фондация “Една от 8, която развива дейности и програми за ранна диагностика и подкрепа на жените с рак на гърдата и техните близки преди, по време на терапията и след нея. 
💞 Един лев от всяка продадена кутия този месец ще подкрепи каузата на "Една от 8"


Как работи?
Всеки месец Кибрит те изненадва с нова интригуваща тема, която превръща "клечките" в преживяване - преживяването Кибрит.
Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева, като можеш да поръчаш еднократно или да се абонираш за по-дълъг период от време.
Избираме клечките
Избираме "Клечките"
Мобилизираме нещотърсачите и намираме точните продукти за теб, на вълнуваща тема
Поръчваш кибрит
Поръчваш "Кибрит"
Нямаш търпение и поръчваш Кибрит до 1ви всеки месец
Кибрит е при теб
"Кибрит" е при теб
Кибрит идва при теб между 2ри и 6ти и за теб остава само да драснеш клечката на щастието