Октомври
Темата този месец е...

Октомври

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да въведеш името на късметлията, а ние ще се погрижим за персоналното обръщение в кутията.


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯКакво има в кутията?

🍁 Потопи се в магията на есента с новата месечна кутийка за октомври, в която ще откриеш грижа за лице от любимия датски бранд 𝗦𝗸ø𝗻 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲, както и още 5️⃣ разнообразни козметични съкровища на обща стойност над 350 лева! 

🤗 Нещотърсачите ще ти издадат, че също така те очаква Обновяващ лифтинг серум с ретинол на британския бранд Able Skincare, както и Масажен камък Гуа-ша от бял нефрит, който ще възвърне еластичността на кожата, редуцира подпухването и тъмните кръгове и цялостно  ще освежи вида на кожата ти. ✨

☂️ Всеки сезон носи своето очарование, позволи си да си откраднеш повече моменти на релаксация и грижа за себе си с новата ни месечна изненада. 🧘‍♀️


Как работи?
Всеки месец Кибрит те изненадва с нова интригуваща тема, която превръща "клечките" в преживяване - преживяването Кибрит.
Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева, като можеш да поръчаш еднократно или да се абонираш за по-дълъг период от време.
Избираме клечките
Избираме "Клечките"
Мобилизираме нещотърсачите и намираме точните продукти за теб, на вълнуваща тема
Поръчваш кибрит
Поръчваш "Кибрит"
Нямаш търпение и поръчваш Кибрит до 10ти всеки месец
Кибрит е при теб
"Кибрит" е при теб
Кибрит идва при теб между 11ти и 15ти и за теб остава само да драснеш клечката на щастието