Октомври
Темата този месец е...

Октомври

Ако поръчваш Кибрит за подарък, на следващата стъпка ще имаш възможност да въведеш името на късметлията, а ние ще се погрижим за персоналното обръщение в кутията.


ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯКакво има в кутията?

🍁 Кибритчето за oктомври ще ти даде още 7️⃣ причини да очакваш с нетърпение есента. Това е сезонът, в който ще се отдадем на заслужена пауза след любимото лято. Време, в което ще забавим темпото, за да чуем, видим и усетим себе си и това, което ни заобикаля... 🧘‍♀️ 

🤫 Този месец сме ти подготвили изненади от любими брандове, сред които SKØN SKINCARE и общо 7️⃣ козметични продукта на стойност над 400 лева! 

🧙‍♀️ Твоите Нещотърсачи са избрали възстановяващи продукти за лице, коса и тяло, които са с богати текстури, за да усетиш уютното и успокояващо чувство на пълноценната грижа. Ще добавим и доза цветна изненада, за да направим преживяването още по-вълнуващо! 🧡 

🎶 А, за да допълним преживяването, в кутийката те очаква и специална музикална селекция, създадена от нашия екип.

😻 Сигурни сме, че не искаш пропуснеш изненадите в това издание!


Как работи?
Всеки месец Кибрит те изненадва с нова интригуваща тема, която превръща "клечките" в преживяване - преживяването Кибрит.
Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 100 лева, като можеш да поръчаш еднократно или да се абонираш за по-дълъг период от време.
Избираме клечките
Избираме "Клечките"
Мобилизираме нещотърсачите и намираме точните продукти за теб, на вълнуваща тема
Поръчваш кибрит
Поръчваш "Кибрит"
Нямаш търпение и поръчваш Кибрит до 9ти всеки месец
Кибрит е при теб
"Кибрит" е при теб
Кибрит идва при теб между 10ти и 14ти и за теб остава само да драснеш клечката на щастието